Japanliv på nett!

Japanliv på nett!

Nå er bloggen til det unge misjonærparet endelig klar. Og den er bra!

Misjon:

Johanne og Torgeir Hauge reiste denne måneden ut som misjonærer for NLM. Du kan følge hverdagen deres på www.japanliv.net


Husker du saken  om Johanne og Torgeir som skulle reise ut som misjonærer til Japan (har du ikke lest den, kan du lese den her)? Nå har de ankommet landet som kan by på alt fra daglige jordskjelv til sushi på bånd. Og de har laget blogg!

Der kan vi  alle få følge tett opp hvordan det faktisk er å være misjonær i et annet land. Ofte kan misjonæryrket virke fjernt og ukjent for oss som er i Norge, men via denne bloggen kan du virkelig få et nært innblikk i en misjonærhverdag.

«De er nå godt i gang med å lære seg et av verdens vanskeligste språk

Så hvordan går  det med det unge paret i Japan? Leiligheten er så godt som innflyttet, og de er nå godt i gang med å lære seg japansk, et av verdens vaskeligste språk. Torgeir har vokst opp i Japan, og har derfor et ganske godt forsprang, men det er likevel nok av nytt å lære.

«Før de reiste fant de ut at de skal bli tre!

Det er forresten  ikke bare de to som har flyttet østover. Før de reiste fant de ut at de skal bli tre! Og da mener jeg selvsagt ikke tre som i skog, men som i at de skal få baby. Å bli småbarnsforeldre i et land langt hjemmefra er nok spennende å forberede seg til. Dette får vi også følge.

Bloggen er lett  å lese og inneholder både bilder og filmer. Jeg vil anbefale dere på det sterkeste til å klikke innom, lese og se hvordan livet i Japan er. Kanskje vil du selv bli inspirert til å reise dit enn dag?

Linken til bloggen  er www.japanliv.net

Kos deg med  lesingen, og husk gjerne på familien Hauge i bønn!

Foto: Privat