Leke gjemsel med Gud?

Leke gjemsel med Gud?

Det nytter ikke å si "Gi et lite pip, da, Gud", for han står bestandig trofast ved min side. Og det helt uavhengig av mitt følelsesliv.

Mitt Vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrder spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.

Mitt liv er som en berg- og dalbane. Noen ganger er livet på topp med venner, fritid, med meg selv og ikke minst mitt forhold til Gud. Da takker jeg Gud for alt han har velsignet meg med!

Men flere ganger føler jeg at jeg leker gjemsel med Gud: Jeg vet at han er der ett eller annet sted; jeg må bare finne Han igjen. Noen ganger tar det lang tid. Jeg leter i alle krinkler og kroker, og til slutt føles det helt håpløst. Jeg er fortsatt velsignet med utallige ting, men jeg finner ikke Gud i det. Han virker så langt borte. «Gud, gi et lite pip da.. Ett eller annet som gjør at jeg kan finne deg?»

Gud leker ikke med meg

Jeg har vært kristen hele livet, og ber om at andre også skal få kjenne ham. Som sagt, så vet jeg at han er til stede i livet mitt. Men uansett hvor hardt jeg prøver å kjenne hans nærvær, virker det nesten like håpløst hver gang. Når jeg prøver å be til han virker det bare som jeg snakker ut i løse lufta.

De siste månedene har jeg fått øynene åpnet for noe jeg egentlig har visst hele livet. Gud leker ikke gjemsel med meg. Han står rett ved min side. Hele tiden. Når jeg ber til han og leser i Bibelen får vi bygget en relasjon. Jeg får bli bedre kjent med Jesus. Det er noe jeg stadig må minne meg på; Det handler ikke om mine følelser om hvorvidt jeg kjenner Guds nærvær. Det handler om tryggheten at han er der, på tross av mine turer i berg, – og dalbanen.

«..du vil ikke miste Gud så lenge du ønsker han i livet ditt.»

Noen sier «Du vet ikke hva du har, før du har mistet det.» Vel, selv om det noen ganger kan føles slik med Gud, så kan jeg med sikkerhet si deg at du ikke vil miste Gud så lenge du ønsker han i livet ditt. Han elsker deg og han elsker meg!

Never Alone

Denne sangen, Never Alone, har vært en påminner for meg mange ganger. Den understreker hvordan Gud noen ganger kan virke fjern, men at vi alltid kan ha en trygghet om at Han er hos oss.

 

I waited for you today
But you didn’t show
No no no
I needed You today
So where did You go?
You told me to call
Said You’d be there
And though I haven’t seen You
Are You still there?                                                                                                                                                                                                         I cried out with no reply
And I can’t feel You by my side
So I’ll hold tight to what I know
You’re here and I»m never alone

And though I cannot see You
And I can’t explain why
Such a deep, deep reassurance
You’ve placed in my life

We cannot separate
‘Cause You’re part of me
And though You’re invisible
I’ll trust the unseen

We cannot separate
You’re part of me
And though You’re invisible
I’ll trust the unseen

Kristin Lien

Mitt Vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrder spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.