Maja og Jesus

Maja og Jesus

... er venner.

– Helt siden jeg ble født.
Det er Maja Johansen (17) som forteller hvor lenge hun har vært kristen. Svaret kommer til tross for at foreldrene hennes ikke er kristne. Hun kommer fra et lite sted i Nord-Norge. Det er kusina, som også er gudmoren hennes, som har fortalt ho om Jesus.

– Som fadder har man jo en plikt til å informere, det har hun gjort. Helt siden jeg har vært liten har ho gitt meg bøker om Jesus, sier Maja.

Han følger meg opp, og støtter meg

Det å tro på Jesus betyr mye for henne. Jesus er en venn som går med henne.
– Jesus er min bestevenn. Han følger meg opp, og støtter meg. Hvis jeg for eksempel har kranglet med vennene mine, er han der.

Det er ikke lett å ikke ha kristne venner der en bor, det vet Maja. Hun savner noen å diskutere kristne ting med. Men hva er det som gjør at hun alikevel greier seg?
-Han, sier ho og peker opp.

Kunne de synge og holde en bibel?

Maja forteller om første gang ho var på UL. Sjokket hun fikk av å se 3000 ungdommer på hennes egen alder lovsynge sammen. Der så ho gutter med Bibelen i hånden.
– Kunne de synge og holde en bibel? sier ho og ler av sin egen tanke.

Til andre som har få kristne rundt seg oppmuntrer Maja til å holde på troen, til å be, og til å få hjelp av familiemedlemmer.
– Jeg har fått hjelp av tante og bestemor, i tillegg til kusina mi.

«Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk»
Fil 4,13

MITT VITNESBYRD

Mitt vitnesbyrd er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.