Ny skribent

Ny skribent

Fra og med i dag er Hans Arne Sanna den nye guttesnakkeren.

Håvard Østhus har vært trofast guttesnakker i et halvt års tid nå, og i dag gir han stafettpinnen videre til sin etterkommer Hans Arne Sanna (31 år imorra – hurra!). Helt på sin plass å bli kjent med nykommeren tenker vi da.

Noen viktige stikkord  omHans Arneer at han kommer fraSandefjord, erVålerengafan, glad i kaffi, en som ser mye idrett på tv, ungdomsleder i Misjonssalen Oslo ogungdomskonsulent i NLM Ung.

– Når føler du deg mest mann?
– På fotballkamp, når jeg synger Vålerengasanger. Jeg slipper meg løs, og kan bli ganske hissig, forteller Hans Arne, mens han ler høyt.

Jeg er nok en ganske ærlig fyr»h2>

Hans Arne er  opptatt av å dele troa på en måte som ikke er det han kaller ‘søt jenteprat’. Og i spalten Guttesnakk vil han skrive om ting som engasjerer han, og utfordringer i dagliglivet som han tenker at flere kan ha.
– Jeg er nok en ganske ærlig fyr. Det blir ikke utlevering av privatlivet mitt, men jeg kan være veldig personlig.

– Finnes det noen utfordringer som bare gjelder gutter?
– Jeg tror faktisk det meste gjelder begge kjønn. For eksempel porno, det blir sett på som typisk ‘gutteproblem’, men statistikken viser at det er veldig mange jenter som også har den samme utfordringen. Men noe er selvfølgelig mer relevant for guttene.

– Har du noen eksempler?
– Hvor fet bil må jeg ha for å bli akseptert i samfunnet for eksempel. Og når leker man med ei jente? Det tror jeg er et veldig aktuelt spørsmål. Det går selvfølgelig begge veier, men jeg vil vinkle det fra guttenes side.

Hans Arnes første sak handler om ulovlig nedlasting.

Foto: Privat

En torsdag i måneden er det guttesnakkpå iTro, med Hans Arne Sanna.

Like ofte er det jentesnakk.

Her tar vi opp alt det som jenter og gutter er opptatt av. Fra jente til jente, og gutt til gutt. Har du noe du ønsker å spørre jentesnakk eller Hans Arne om kan du sende en epost til iTro@nlm.no så setter vi dere i kontakt med hverandre. Har du et tema du vil de skal skrive om – tips i vei!