Vi har en Gud med kontroll

Vi har en Gud med kontroll

Roar Eikli tror han har blitt litt god på å ta ting med ro.

Roar Eikli jobber blant annet medSkjærgårds Live. Han digger musikk. Ikke at han er så ekstremt musikalsk selv, men han vil gjerne at folk skal vite om den gode kristne musikken som finnes.
– Det kjenner jeg at jeg brenner for. Det som er så bra med musikk er at den er ikke avhengig av språk. Man får sagt så mye gjennom musikk.
Roar kommer fra en kristen familie, og kirken og søndagskolen var en del av livet. Da han var fire år mista han moren sin. Han forteller at han tror det har gjort at Jesus har blitt mer konkret for han.

Det blir så ofte til at en bare spør og glemmer å lytte

– Jesus ble ikke en som tok noe ifra meg, man han ble en som beskytta meg. Det har også gjort at himmelen alltid har vært veldig nær. For meg betyr det masse at jeg har Jesus. Det og ha en man alltid kan henvende seg til, og vite at han har kontrollen.
Videre forteller Roar at det er viktig å bruke tid til å lytte.
– Det blir så ofte til at en bare spør og glemmer å lytte. Gud er ingen søndagsgud. Han er reell. Han er der for oss hele tiden, enten vi har det kjipt eller er lykkelige og trenger noen å takke.

Gud har kontroll

Roar mener vi må lære oss å senke skuldrene.
– Ikke stress! Det tror jeg at jeg har blitt litt god på, det å ta ting med ro.
Gud har kontroll. Da får vi bruke tid til å lytte. Som kristne har vi en trygghet i at Gud vil passe på oss. Jeg mener ikke at vi skal bli late, men kanskje senke forventningene til hva vi selv skal prestere.

Mitt Vitnesbyrd er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om noe sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Denne gangen har vi tatt en prat med Roar Eikli.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet som du finner i menyen øverst.