8 gøyale våraktiviteter

8 gøyale våraktiviteter

Ut å rulle? Eller høre på korpsene øve til 17. mai? Våren har mye å by på.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Her er tips til våraktiviteter for deg og lekekameratene dine. Lek og ha det gøy i vår!

Vårens nydelige farger og skiftende vær har kommet rullende inn over oss de siste ukene. Regn og sol om hverandre. Hver eneste dag er lysere og finere enn den forrige. Det er en fryd å høre småfuglene kvitre. Det er digg å komme seg ut i skogen, uten å måtte kle på seg 10 lag med klær.

Våren er en herlig tid til å komme seg ut. Derfor har jeg mekka en fin liste med 8 gøye våraktiviteter:

1: Grille i parken

Dette MÅ jo være øverst på lista! Det er vår og hygge og venner og smil hele veien. Fordel ansvaret for å kjøpe inn engangsgrill, fyrstikker, pølser, brød, ketchup, sennep, potetsalat og seff sprøstekt løk. Fyr opp og nikos dere. Husk sitteunderlag!

2: Rulling

For alle de som ikke er russ er rulling på brett det kule om dagen. Det er moro og en effektiv måte å komme seg frem på. Easy choice. Finn frem de gamle rollerbladesa, longboardet eller segwayen – rull i vei!

3: Is og kaffi

For oss andre, livsnyterne, er det et enda bedre forslag å sette seg på en kafé med en varm kopp kaffi i den ene handa og en soft-is i den andre. Invitér med hu mor, så kanskje spanderer hun i samme slengen. Eller så kan jo du spandere på henne.

4: Spasertur

Lite slår en rolig spasertur i vårsola. Bor du i by er det sjarmerende, bor du på landet er det sjarmerende, bor du på fjellet er det sjarmerende – det er til og med sjarmerende om du bor ved havet. Tro det eller ei.

5: Klatre

Det er lite jeg har gledet meg så mye til, som å finne frem klatreutstyret etter en våt og kald vinter. Det er så fint å være ute i skogen med venner. Flere ganger har jeg faktisk drømt om å være tilbake i fjellveggen. Ta et klatrekurs, få brattkort, kom dere opp i den solstekte veggen.

6: Hagearbeid

Hagearbeid. Helt seriøst. Hansker, saks, frø, potter, vann, sol – glede! Det er herlig og fint å stelle med planter og blomster. Sjekk hva som burde settes i jorda nå, så har du noe å fryde deg over i månedsvis fremover!

7: Crocket

Ja, crocket. Spillet jeg forbinder med å være 7 år og leke i hagen til mormor og morfar med 100 søskenbarn. Spillet som er moro, enkelt og som skaper stor glede i venneflokken. Jeg veit ikke hvor du får tak i et sett, men skaff deg det. Og inviter venner over. Sett opp portene og slå i vei. (Under samme kategori er mini-golf. Ikke like tilgjengelig, men om du har en bane i nærheten, er det bare å komme seg over).

8: Korps!

Hører du det? Ja, det nærmer seg 17. Mai, og korpsene er ute og øver! Det er inderlig plagsomt og hjertelig velkomment, i år, som i fjor og alle årene før det. Sett deg på terrassen, les en bok, bli distrahert av Simon 17 år, som ikke klarer å slå takta på korpsets tromme i riktig. Det er vår det!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Her er tips til våraktiviteter for deg og lekekameratene dine. Lek og ha det gøy i vår!