Å sløyfe flokene

Å sløyfe flokene

Hvorfor være forknytt når man kan ha null snøring? Her er iTros garantert flokefrie russeknuter 2015!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Endelig er den her – russetiden. Tiden da tiden står stille. Da alle kommende eksamener er glemt. Da selebukser er kult til og med for dem som har lært seg å gå på do helt selv.

Men selv om antrekk og oppførsel disse ukene bringer tankene tilbake til en tid da du helst ville ha sko med borrelås, er det samtidig veldig viktig med knuter (gratulerer til alle som heter Knut). Men ikke på skoene – på hodet. Nærmere bestemt i luen.

I floke og rad

Ah, russeluen. Denne hodepryden skal bevitne noen av de mest håpløse påfunnene du noen gang kommer til å utføre. En flott og fornuftig tradisjon, uten tvil – men når sant skal sies finner en del russ på knuter som skaper mer alvorlige floker enn godt er.

iTro liker ikke forknytt ungdom – så her er våre garantert flokefrie russeknuter 2015!

Kjerringknute – Tilby deg å ta oppvasken hjemme. Utføres med tannbørste.

Enkelt flaggstikk – Skaff til veie/lag et flagg, lokaliser en hage med tom flaggstang og heis et flagg uten å bli oppdaget. Må utføres om morgenen. (NB! Hvis du bruker det norske flagget, husk at dette aldri må berøre bakken.)

Dobbelt flaggstikk – Videreføring av enkelt flaggstikk: Du må også ta flagget ned igjen før solnedgang. Fremdeles ubemerket.

Tømmerstikk – Lokaliser en mindre fornuftig russ med tømmermenn (bakrus på gammelnorsk). By på kaffe & paracet, som en god samaritan.

Slipsknute – Bruk slips hver dag hele russetiden.

Tversoversløyfe – Det er viktig å knyte nære bånd. Vær sammenbundet med en annen russ en hel skoledag.

Enkel Windsor – Ta ansvar, vær en tilfeldig persons kongelige livvakt i minst 10 minutter! Forsvar han/henne høylytt hver gang noen kommer for nær.

Dobbel Windsor – Samme som over, men vær to. En på hver side.

Kong Knut av Danmark, Norge og England (tidlig 1000-tall) – Bytt kontinuerlig mellom norsk, dansk og engelsk en hel skoledag.

Knut Hamsun – Sult er ingen spøk. Ring på hos noen fremmede og spør om å få komme på middag.

Knut Nærum – Til ære for den morsomme mannen som har skrevet flere Donald Duck-historier: Snakk som Donald en hel skoletime.

Knut Arild Hareide – Vær en ekte politiker en hel lunsjpause. Bland deg i alle samtaler, kommenter på alt, og svar grundig og høytflyvende på alle spørsmål, men uten å komme frem til noe poeng.

Isbjørnen Knut – Den verdenskjente godklumpen sjarmerte en hel verden. Tilby minst 10 ukjente personer en varm bamseklem.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.