Egge til strid!

Egge til strid!

Mens Poirot jager kriminelle og Mrs. Marple leter etter brillene sine, kan yatzyen trille sin egen terning. Det er tid for egg!

Tips og Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Tips & trikser spalten hvor vi hjelper deg å karre deg gjennom den grå hverdagen.

Påsken er tid for ettertanke, bibellesing og sjokolade. Men som alle vet er det viktigste med påskeferien noe ganske annet – nemlig egg og leker. Helst sammen. Det handler ikke om å vinne men om å delta, sa høna til egget, som kom først. Eller var det omvendt. Uansett, her er fire oppskrifter på eggedosis:

Potetløp med egg

Det mest ideelle her er selvsagt å være på hytta, på ski og uten staver. Men leken er fullt mulig å gjennomføre hjemme, bare sørg for å velge det rommet i huset med vegg-til-vegg-teppe.

Sjonglering med egg

Ingenting er mer effektivt enn prestasjonspress for å lære seg noe nytt. Begynn eventuelt med den hardkokte versjonen i den aller mest innledende øvingsfasen. Med mindre du er spesielt sulten.

Nesten påskekriminelt spennende

Egg i brøstet

Det meste tar seg bedre ut i blinde. Ikke minst jakten på årets påskeegg, som blir betraktelig mer moro med bind for øynene. Hvis alle i tillegg har på seg et plagg med brystlomme, og brystlommen inneholder et egg, blir jakten nesten påskekriminelt spennende.

Hvem legger (seg på) egget?

Ingenting er mer klassisk ferietid enn en real spillekveld. Årets påskespill-hit er definitivt Twister, det store slå-knute-på-kroppen-spillet. Øk spenningen betraktelig med noen egg strategisk plassert rundt omkring på brettet for en ekstra utfordring!

Ill.foto:  Willowgardeners på flickr.com