Francine Rivers – Broen

Francine Rivers – Broen

Francine Rivers har gjort det igjen! skrevet en fantastisk historie om fristelse, nåde og ubetinget kjærlighet. En god bok=en god start på det nye året.

Lest

Francine Rivers
Broen
Lunde forlag, 2014
411 sider

 

Broen. Stedet der det hele startet. Der Abra som nyfødt baby ble forlatt og etterlatt til seg selv: liten og hjelpeløs. Stedet pastor Zeke bare måtte gå til en morgen. Og det ikke uten grunn; han finner en gråtende baby, og tar henne med seg.

En vond, men samtidig god start på livet for lille Abra. Hun får leve videre, men bærer med seg sårbarheten. Hvem tilhører hun, og hvem vil ha henne – finnes det egentlig noen som elsker henne uten forbehold?

Finnes det en bro tilbake til hennes gamle liv, eller har det gått så langt at alle broer er brent?

Som tenåring og ung voksen, kjemper Abra for stjernestatus i Hollywood under navnet Lena Scott. Det er dette hun tror hun drømmer om og lengter etter. Hun må ofre mye for å oppnå denne statusen, og nesten ingen vet hvem hun egentlig er.

Som Lena Scott ønsker hun å føle at hun er noe. Noe mer enn en forlatt baby under en bro. Men hvem vil hun være? Og finnes det en bro tilbake til hennes gamle liv, eller har det gått så langt at alle broer er brent?

En god bok=en god start på det nye året

Denne boka blir man lett dratt inn i, og selv om historien er fjern fra de fleste sin hverdag, er den realistisk og lett å kjenne seg igjen i. Ikke så mange av oss kjemper for stjernestatus i Hollywood, men de fleste av oss ønsker å føle seg betydningsfulle og elsket. Kanskje er ikke Abras historie så fjern likevel.

Konklusjonen er ikke annen enn at forfatteren av Ufattelig kjærlighet har gjort det igjen; skrevet en fantastisk historie om fristelse, nåde og ubetinget kjærlighet. Boken passer fint for avkobling, samtidig som den engasjerer og får deg til å tenke videre over temaene som blir tatt opp.

Jeg ville ikke vært i tvil om jeg skulle lest den, om jeg var deg! En god bok=en god start på det nye året.

Trailer for den engelske utgaven av boka (Youtube)

Lest

Francine Rivers
Broen
Lunde forlag, 2014
411 sider