Karis survival kit

Karis survival kit

Er du som meg, verdensmester i surring, kan det godt være at toalettmappa di ble igjen på badet, mens du er vel framme på UL. Da er gode råd dyre!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Tips & triks er spalten hvor vi hjelper deg å karre deg gjennom den grå hverdagen.

Jeg vet ikke hvordan du er med pakking. Om du er av typen som har detaljerte lister og stålkontroll hele veien. Kanskje du er motsatt.

Er du som  meg, verdensmester i surring, tilhører du den siste gruppa. Dermed kan det godt være at toalettmappa ble igjen på badet, mens du er vel framme på UL. Da er gode råd dyre!

Det at du er surrete jobber ikke mot deg, det er på lag med deg!

Jeg har lyst  til å introdusere deg for en tankegang som gjør deg til en vinner,en som alltid er på vinnerlaget. Herved overfører jeg min «survival kit» i form av noen få tips.

Greia er at du må være løsningsorientert fra det sekundet du innser at toalettmappa glimrer med sitt fravær. Detsom virker som vanvittig motstand er i virkeligheten bare glimrende og nydeligeanledninger til å enten komme i kontakt med andre, eller vise deg fra din beste side!

Dårlig ånde? Kom  deg over en (littond og lang, muligens) kneik med 10 sekunders odør mot den andre personen, og se heller på det som en fin åpningslinje i en samtale. «Er vi så trygge på hverandre nå at jeg kan spørre omjeg lukter vondt?» Viktig med selvironi fra der, sånn at du kan fleipe litt med godlukta di. Veien videre for å spørre om tyggis er kort. Problem solved!

Fett hår? Manglende shampo kan være et fint påskudd for å skryte av andres hår. Og at man rett og slett har lyst til å oppnå like fint hår som han eller henne. Igjen – det at du er surrete jobber ikke mot deg, det er på lag med deg!

Mine råd blir vel mer en plan B når man har så gode forhold som en uke på UL i Kongeparken gir!

Og slik fortsetter det.  Der du tror at toalettmappa, som står igjen på hjemmeadressa di, vil få frem dine verste sider – der må du tro om igjen. Følger du disse (dypt erfarte og dyrekjøpte) opplevelsene, så vil du klare deg.

Det klarer du forresten uansett. Det er UL! Stemningen gjør at du smiler mer enn vanlig, en badetur til Sola-stranda gir deg saltvannsbølger og sol fra skyfri himmel gir deg glødende hud. Hva mer trenger du? Mine råd blir vel mer en plan B når man har så gode forhold som en uke på UL i Kongeparken gir!

Lykke til, a!

Foto: Nils Kåre Bøe