LAUREN DAIGLE / HOW CAN IT BE

LAUREN DAIGLE / HOW CAN IT BE

Høyttaleranlegget mitt spiller albumet for n’te gang denne uka. Med sin varierte, rå og deilige stemme har hun raskt fått status som lovsangsfavoritt hos meg. Og jeg tror hun vil seile opp på din liste også!

Hørt

Lauren Daigle – How can it be

2015 Centricity Music

I april 2015 kom Lauren ut med lovsangsplata How can it be. Sangene har raskt blitt populære og den akustiske versjonen av tittellåta har allerede blitt spilt over 7 millioner ganger på Youtube (over 4,4 mill på Spotify). Og det med den teksten!

 

I am guilty
Ashamed of what I’ve done, what I’ve become
These hands are dirty
I dare not lift them up to the Holy one

You plead my cause, you right my wrongs
You break my chains, you overcome
You gave your life to give me mine
You say that I am free
How can it be, how can it be?

FUNKER SOM BØNNER

Tekstene hennes er gode, ærlige og dype og de tar ofte utgangspunkt i Bibelens løfter til oss. Slik som teksten i ”Come Alive (Dry Bones)” som er hentet rett fra Esekiel 37,1-14. Hele albumet oser av tillit – tillit til at Gud er der, tilstede i våre liv, gjennom alt! Tekstene gjenspeiler et ærlig ønske om fullstendig overgivelse til Gud og funker godt som bønner for våre egne liv.

TRØKKER PÅ

Albumet bærer med seg en rød tråd og imponerer med tydelig fokus og ønske. Hun åpner med ”First” og legger der lista for våre prioriteringer. Det bærer hun med seg helt til siste sang, ”Once and for all”, som handler om hvordan vi legger ned våre liv for Gud. En kunne kanskje forvente at albumet ble litt kjedelig og monotont med koselig lovsangsjentestemning, men denne jenta kan det å bruke stemmen. Hun eier en slags deilig, hes stemme som hun både kan synge lunt og mildt med i sanger som ”Salt and light” og ”Power to redeem”, men som hun og våger å trøkke på med i sanger som ”Dry Bones” og ”Loyal”.

PÅ TURNÈ MED CHRIS TOMLIN OG CASTING CROWNS

Dette albumet er absolutt verdt en lytt, og du vil raskt forstå hvorfor hun vinner priser og snakkes om i lovsangsmiljøene. Utover høsten skal hun faktisk reise på turne med både Chris Tomlin og Casting Crowns, i tillegg til egne konserter. Jeg tror dette er en artist vi kommer til å høre mer. Advarsel: du kommer til å nynne på disse sangene utover uka..!

Hørt

Lauren Daigle – How can it be

2015 Centricity Music