Robert Pierre: I’m All In

Robert Pierre: I’m All In

Justin Bieber bør skjelve i buksene.

Robert Pierre er bare 18, men er allerede en rutinert artist, med et par album – og en bråte unge fans – å skryte av allerede.

Nå er han ferdig med high school, ferdig med stemmeskiftet, og klar for å ta skrittet fullt ut i artistverdenen. Og det gjør han til gangs. Med sitt nye, modnere og solid gjennomførte popalbumI’m All In, viser Pierre at han ikke bare er en barnestjerne – han er en fullverdig popsanger med seriøse ambisjoner.

Er du en Belieber? Altså en Justin Bieber-fan? Da står du nok i umiddelbar fare for å bli en Pierrier også. Robert Pierre er riktignok et drøyt år eldre enn popprinsen, men de er begge, unge, kjekke, kristne og sympatiske. Og øredøvende talentfulle, så klart. Men mens Bieber har tatt Hollywood og popbransjen med storm og gitt en hel generasjon Biebersveis i forbifarten, tar Pierre en litt annen vei. For på I’m All In er det mindre «Baby» og mer «Maker Of The Stars».

En fløyelsmyk kjekkas som hjelper deg å bli styrket i troen

Pierre synger om å gi alt til Gud, stole på Guds kraft og å la seg lede av ham. Og ærlig talt (og nå snakker jeg særlig til dere kristne jenter der ute): Hva kan vel være bedre enn å høre på en fløyelsmyk kjekkas som hjelper deg å bli styrket i troen i samme slengen?

Robert Pierre er heller ikke redd for å utfordre deg. «Who R U?» handler om nødvendigheten av å velge side, velge om man vil følge Jesus eller ikke. Det hjelper ikke å velge Jesus halvveis, han krever omvendelse og etterfølgelse. «You’re either hot or you’re cold/ either yes or you’re no/ will you stay, or will you run/ who will you become? You’re either in or you’re out/ either soft of you’re loud/ When He calls for His own/ I wanna be known

Utfordringen følges opp med forsikringer om at vi ikke trenger å frykte når vi er i Jesus, som på den herlig oppløftende «Greater Is He», og trøst til dem som føler seg fanget i synd og materialisme. På «Dead To Sin» synger Pierre om at vi er satt fri fra alt det jaget som media og samfunnet rundt oss prøver å prakke på oss: «I’m dead to sin / and alive in this, alive in this / alive in Him / Who bore the cross / shed His blood to make me clean / I’ve been set free»

Sjelden har jeg hørt noen som er så tydelige i sitt vitnesbyrd som Robert Pierre

Robert Pierre byr , kort sagt, på polert kommersiell pop. Det kan være positivt eller negativt avhengig av hva du liker, men det er definitivt velgjort. Men viktigere enn det, er dette: Jeg har hørt på mye bra kristen musikk, fra store, voksne, rutinerte artister, de siste årene. Mye av det har også blitt skrevet om og anbefalt her på iTro. Men sjelden har jeg hørt noen – og slettes ikke mange 18-åringer – som er så tydelige i sitt vitnesbyrd som Robert Pierre er påI’m All In.

Så… Kjære kristne jenter: Justin Bieber kan kanskje gi deg stjerner i øynene og hjertebank. Men Robert Pierre kan gi deg både det og noe mye, mye viktigere: Han kan bringe deg nærmere Jesus.

Og, eh… Gutter? Det er absolutt lov å høre på ham for dere også. Han har mye bra å komme med.

I’m All Infinner du blant annet på Spotify og i iTunes, i noen nettbutikker og enkelte steder du kjøper kristen musikk. (Og hvis de ikke har plata inne går det an å be dem bestille den.)

Foto: robertpierre.com

CD:

Robert Pierre -I’m All In