The O.C. Supertones – For The Glory

The O.C. Supertones – For The Glory

Tre ganger tre hurra for ska-pop og Jesus!

Hørt

CD:

The O.C. Supertones – For The Glory

BEC Recordings (2012)

The O.C. Supertones er endelig tilbake. Californiabandet (fra Orange County, som navnet røper) var en av de store kristenbandene på nitti- og tidlig totusentall, og etter flere års pause har de åpenbart samlet opp en solid dose energi som øses inn i For The Glory.

For dette er  øredøvende positiv og oppløftende, rocka ska-pop av ypperste klasse. The O.C. Supertones er definisjonen på munter lovprisning, med dunkende bass, blåsere, tamburiner og elektriske gitarer på høygir. Det er karibisk, moro og oppbyggelig.

Det er på  ingen måte en overflod av ska på musikkmarkedet for tiden, og definitivt ikke innen kristen musikk. Men det vil The O.C. Supertones gjøre noe med. Og om noen kan fikse biffen, er det utvilsomt disse karene.

Det er fest og glede til Guds ære

Ikke minst fordi dette ikke bare er fest og glede – det er fest og glede til Guds ære. Bandet er flinke musikere, men de er også gode låtskrivere, og brennende kristne. For The Glory er spekket med vitnesbyrd, med det kristne budskapet på hedersplass. Verdens beste budskap, intet mindre, og det kommer soleklart til uttrykk.

Samtidig er For The Glory en mer polert og mainstream plate enn det The O.C. Supertones har gjort tidligere. En smart tilpasning til det nye musikklandskapet og publikummet i 2012, uten å miste den klassiske ska-stilen og det som har kjennetegnet bandet musikalsk gjennom karrieren.

Enten du er  en gammel fan av The O.C. Supertones eller du aldri har hørt om dem før, er For The Glory et album å sjekke ut. Nå som snøfillene daler og verden føles mørk, trist og våt (heihei, vinteren er her), er For The Glory en forfriskende og solfylt flukt inn i et musikalsk landskap som vil varme både kropp og sjel.

Foto: BEC Recordings