Third Day – Move

Third Day – Move

Med hæla i taket og blikket mot himmelen.

Er du klar for et realt rockeeventyr? Et inderlig, souldryppende, intenst og rått rockeeventyr til tjukkeste gospelland? Da er Third Days ellevte studioalbum Move garantert noe for deg.

Third Day skuffer aldri. Og slettes ikke denne gangen, for med Move har de tatt et lite steg tilbake fra den mer rendyrka rocken på forrige album, Revelations. Nå er de tilbake der de var på det geniale Time, i et landskap preget av sørstatsrock med et og annet spor av gospel, og med en svak eim av urbane cowboystøvler hengende i lufta.

De putter evangeliet i sentrum fra første strofe

Men først og fremst er dette rå og kompromissløs tro og tilbedelse. Og det er så deilig å høre på. Third Day lever, tror, synger og spiller med autensitet og autoritet, og er så intenst til stede at det føles som om de er i rommet med deg. Det gjør plata til en storslått lytteopplevelse, samtidig som de putter evangeliet i sentrum fra første strofe og holder fokuset til siste tone.

Move er helt på høyde med det aller beste Third Day har gjort, og blir bare bedre for hver gjennomlytting. Med Mac Powells vokal på sitt mest lidenskapelige som samlende element, er dette en plate som er verdt hvert øre. Move er et eneste sterkt vitnesbyrd, en plate som kan gjøre noe med deg. Helt uten dødpunkter, tettpakket av tro og liv, og tro til liv.

Foto: Provident Press

CD:

Third Day

Move

Essential Records