Dette er Marianne – og Marianne er kul

Marianne jobber som misjonær i Peru og ser hvor viktig det er å være tilstede i studentene sin hverdag.

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

I videoen møter vi Marianne, som er utsendt som misjonær for NLM i Peru i Sør-Amerika. Der jobber hun som lærer på SETELA, som er en bibelskole og høgskole.

iTro møter en engasjert misjonær en varm vårdag i Peru. «Jeg ville bli lærer her fordi jeg ser viktigheten av å utruste unge kristne til et liv med Jesus, slik at de kan reise tilbake til kirkene sine og være med å utruste medlemmene i kirken de går i.»

Derfor er arbeidet vi gjør her kjempeviktig.

(Tekst fortsetter under video)


Med på å gjøre en forskjell

Marianne har en variert hverdag, og som ung misjonær er hennes oppgaver å være lærer på bibelskolen og høgskolen, men også å bygge relasjoner med studentene og andre peruanere. I Peru får hun være med å gjøre en forskjell.

Det er mange som blir kristne i forbindelse med arbeidet som drives, men Marianne er også klar på at misjonsarbeidet ikke stopper når noen tar imot Jesus.

«Vi kan ikke bare si «flott, du er kristen.» Man må også utruste dem, slik at de har en god tro. Og slik at de kan la andre få bli kjent med Jesus. Derfor er arbeidet vi gjør her kjempeviktig.»

Vil du være med på å støtte Siembra?

Den gaven som Siembra får inn, er med på å bidra til at misjonærer som Marianne får mulighet til å gi Jesus til andre og gjøre en forskjell.

Vil du være med å gi? Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon. Eller gi på VIPPS (Siembra #71171)

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.