SETELA utdanner sør-amerikanere til et liv med Jesus

"SETELA har åpnet mange dører og gitt oss muligheten til å studere Guds ord" sier Karen som er elev på bibelskolen.

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

I Peru ligger SETELA, som er både en bibelskole og en høyskole med teologisk utdannelse. Det er et viktig sted for mange, fordi den er med på å utruste kristne i Sør-Amerika til å være ledere og for andre sør-amerikanere som ønsker å lære mer om troen sin.

Livet har fått et nytt sentrum

SETELA-elev Karen Huancco forteller Siembra-teamet med glede om det spennende året hun har hatt på bibelskolen. «SETELA har åpnet mange dører og gitt oss muligheten til å studere Guds ord på en måte som andre ungdommer kanskje ikke får muligheten til.»

Hun forteller også om hvordan livet har forandret seg etter bibelskoleåret: «I hverdagen kan vi være bekymret for jobb, skole eller studier. Men på bibelskolen får vi tid til å lære om Gud, og forholdet mitt til Ham har blitt mye bedre. På skolen har livet fått et nytt sentrum. Alt peker nå på Kristus. I fremtiden ønsker jeg å hjelpe kirken og bruke studiene mine som misjonær.»

«SETELA  har åpnet mange dører og gitt oss muligheten til å studere Guds ord på en måte som andre ungdommer kanskje ikke får muligheten til.»

Vil du være med å støtte Siembra?

De pengene som Siembra samler inn bidrar til at flere enn Karen får et nytt sentrum i livet. Hvis du vil være med å støtte oss, vil det bidra til at flere kan få muligheten til å høre om Jesus.

Vil du være med å gi? Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon. Eller gi på VIPPS (Siembra #71171)

 

Skjermdump fra filmen

Siembra

Siembra er NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Vi skal samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.