Et hjemland i himmelen

Et hjemland i himmelen

Eriks favorittbibelvers forteller ham at han skal få en evighet sammen med Jesus, og at det en gang blir slutt på alle tunge tanker og plager.

#detverset

#detverset er en serie der forskjellige folk forteller om et vers de har streket under i Bibelen sin.

I dag er det Erik Johnsen  som har fortalt om Fil 3,20. Erik jobber i Oslo.

– Jeg er glad i Bibelen, sier Erik, – Jeg tror ikke livet mitt hadde vært noen ting uten Bibelen.

Da jeg skulle treffe Erik Johnsen for å snakke om favorittbibelverset hans, var Misjonssalen i Oslo det naturlige stedet å møtes. Det er nok få som er mer trofast på møtene der enn Erik, og han gir Misjonssalen en stor takk for at han har blitt glad i å lese i Bibelen.

Det betyr at vi skal ha en evighet sammen med Jesus

– Yndlingsbibelverset mitt må  være Filipperne 3,20, forteller Erik.Der står det at: «Vi har vårt hjemland i himmelen. Derfra venter vi også Herren Jesus Kristus som frelser.»

– Dette verset tenker jeg på stadig vekk, fortsetter han, – Det er stort at vi en dag skal hjem til vårt «andre hjem». Det betyr mye for meg, for det betyr at vi skal ha en evighet sammen med Jesus, at vi skal synge i det store lovsangskoret i himmelen.

Når vibekymrer oss, kan vi kaste det over på ham

Erik kommer ofte  tilbake til dette verset, og synes det er godt å tenke på at det en gang skal bli slutt på alle tunge tanker og plager.

– Verset sier at vi har en borgerrett til himmelen, og jeg ser for meg at vi er borgere der, sier Erik. Det gjør at vi har et håp, og lover at vi har mye godt i vente. Det sier at vi har rett til himmelen, at vi eier en plass i himmelen.

I tillegg til  Fil 3,20 nevner Erik et annet vers han er glad i.

nbsp;

– Jeg liker å lese både i Det nye og Det gamle testamentet, og et annet vers jeg stadig kommer tilbake til er 1 Pet 5,7. Der står det «Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere». Jeg er glad i Jesus, og det er godt å vite at Jesus går ved siden av meg hver eneste dag, og at når vi bekymrer oss, så kan vi kaste det over på ham.

Foto:© labalajadia / Fotolia.com