Hans hånd er aldri ustø

Hans hånd er aldri ustø

Han vil gjøre store ting i livet vårt hvis vi bare stoler på han.

Serie:

I dag er det Ragnhild Margrete Angelsen (16) fra Lofoten som deler tanker om sitt favorittbibelvers med oss i serien #detverset.

«Legg din vei  i Herrens hånd, stol på han, så griper han inn» er et av de bibelversene som jeg har kunnet så lenge jeg kan huske.

Jeg vet ikke  når eller hvordan jeg lærte det, men for et par år siden ble jeg minnet på det mens jeg var ute og reiste. Etter litt leting fant jeg ut at verset sto i Salme 37.5, og siden da har det vært ett av mine favorittvers.

Alle har perioder der de føler at Guds nærvær ikke er like stort

Jeg synes det  er en fantastisk påminnelse, på vanskelige – og gode dager, at så lenge man velger å legge livet i Guds hender, og stole på at han kan gjøre store ting i akkurat mitt liv, så vil han gjøre det.

Alle har perioder  der de føler at Guds nærvær ikke er like stort, og at ting står stille. Det er spesielt i slike perioder at jeg bruker å slå opp på dette verset og lese det for meg selv. Der står det svart på hvitt at Gud aldri vil forlate oss. Han vil gjøre store ting i livet vårt hvis vi bare stoler på han.

Selv om jeg kan vakle og falle, så holder han mitt liv i sin hånd

En annen ting  som er godt å tenke på er at vi kan legge livet vårt i hans hånd. Det høres så trygt ut! Guds hånd er så stor og trygg. Selv om jeg kan vakle og falle, så holder han mitt liv i sin hånd. Og hans hånd er aldri ustø.

Disse tankene har  hjulpet meg gjennom vanskelige perioder, og blitt bekreftet på dager jeg virkelig har kjent Guds nærvær.

The Quilted Turtle / flickr