Vil ikke stå i fokus

Vil ikke stå i fokus

- Jeg drømmer om at andre får se Jesus gjennom musikken og tekstene mine, sier fredelige Kristin Horne. Du kan møte henne på Frontline i høst.

Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom som arrangeres 1.-4. november 2012, og blir av og til omtalt som «Vinterens UL«. Du kan melde deg på her.

Kristin Horne har konsert fredag 2. november under Frontline.

– Under en tidligere konsert var det en person i salen som sovnet. Det tok jeg – tro det eller ei – som et kompliment. Jeg får høre at jeg bærer med meg en fred i stemmen og sangene mine, fortellerKristin Horne(25).

Fredag kveld på Frontline byr hun på en konsert hvor du både kan lene deg tilbake og ta i mot, samtidig som noen låter blir med fullt band og mer trøkk.

For meg er det helt nødvendig å ha musikere rundt meg

– Jeg syns det  er ganske vanskelig å beskrive min egen musikk, men jeg vil påstå at det er en god blanding av singer/songwriter, pop og lovsang. Musikken er nokså spiselig for de fleste, sier Kristin. Hun skriver tekstene og musikken selv, og i fjor høst slapp hun EPen Knowing You. Den ble selvfølgeliganmeldt på iTro.

– For meg er det helt nødvendig å ha musikere rundt meg som i større grad klarer å arrangere musikken for et fullt band. Jeg lager ofte låtene på min litt enkle, naive måte. Til slutt blir de veldig bra fordi jeg får god hjelp til arrangering av sangene av min gode venn Tore Kulleseid (gitarist på UL, red.).

Jeg har aldri drømt om å bli popstjerne

 

– Hva ønsker du  å formidle til de som kommer på konserten?

– Mitt største ønske med musikken og tekstene er at andre skal bli berørt av Jesus, slik at det ikke lenger er jeg som står i fokus. Jeg har aldri drømt om å bli popstjerne, men drømmer om å fortelle mennesker om en levende Gud, forteller Kristin. Og dermed er ikke veien så lang til det som står i sentrum på Frontline: misjon.

– Misjon handler om å gjøre Jesus kjent for mennesker som ikke kjenner ham, og det er mitt ønske med musikken. Jeg tror vi lever misjonale liv når vi lever tett på Jesus og tett på mennesker som ikke kjenner ham. Da vil de se Jesus gjennom oss, sier Kristin.

Musikkvideo: Kristin Horne– All that is within me – in studio

Lad opp til konserten med mer avKristins musikk her.

 

Foto: Eivind Horne