Siembrageneral med tydelig oppfordring

Siembrageneral med tydelig oppfordring

Simon Steinsland Stølen ønsker at du skal støtte misjonsarbeidet ved å bli fast giver!

Siembra

Siembra er NLM og NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom.

Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon.

Vanligvis er det et stort Siembra-team som går rundt i Kongeparken for å skaffe nye faste givere til misjonsarbeid. Det er det naturligvis ikke i år, men det stopper ikke Siembrageneral Simon Steinsland Stølen fra å engasjere ungdommer til å støtte misjonen økonomisk.

Simon er oppvokst på Talgje i Ryfylke og har i år studert teologi. Til høsten skal han gå på linjen «bibel og formidling» på Fjellheim. Ellers sier han om seg selv at han er en liten gutt som spiller og ser på fotball.

Men hvorfor skal unge kristne bry seg med nettbank og fast givertjeneste? Er ikke det sånn voksengreie? For å finne ut av dette har vi stilt Siembrageneralen flere oppklarende spørsmål.

En av de beste måtene man kan gi til misjon

Hvorfor ville du være Siembrageneral?

Jeg har lyst til å inspirere ungdommer til å bli faste givere. Det er veldig viktig. Vi som nordmenn har et stort ansvar ettersom vi har det veldig godt økonomisk. Det er en av de måtene vi kan bidra sterkt til misjonsarbeidet.

– Hva er fordelen med fast givertjeneste?

Fast givertjeneste er en veldig god måte å gi på fordi beløpet trekkes fra kontoen månedlig. Da kan du velge et beløp ettersom hvordan du har det økonomisk.

I forhold til å gi kollekt vil man kunne gi mer i lengden og man vil gi mer skjult. Når man gir kollekt går det av og til på følelsene. Man kan tenke «nå har jeg gitt mye, nå holder det for en stund». Med fast givertjeneste gir du hele veien, og kan øke etterhvert.

Vi trenger ikke alt her i verden, og vi kan ofte gi mer enn det vi faktisk gjør. Vi kan pushes litt.

STØTT SIEMBRA HER.

Unge skal gi til unge

Hva slags prosjekter støtter Siembra?

Vi støtter blant annet SETELA, en teologisk høgskole i Sør-Amerika. Der utdannes unge til å bringe evangeliet videre. Siembra har fokus på at unge skal gi til andre unge. Vi ønsker å bygge kristne forbilder for unge, og at unge kristne skal kjenne seg verdsatt og høyt elsket av Jesus.

Siembra har fokus på at unge skal gi til andre unge

Og i Mongolia forteller ei av de ansatte på et barnehjem at de ser og er der for barna. Det som er bemerkelsesverdig er at ho bekjenner at de ikke gjorde det før. Det er tøft å se at NLM kan være med å gjøre en endring i henne.

Hvordan kan man gi?

Selv om Siembrageneralen ikke har noe konkret mål i år, ønsker han at flest mulig skal få være med å gi fast om de har lyst. Han kommer ikke til å legge noe særlig press på verken giverne eller teamet, og vil ikke være masete. Likevel vil han gjøre folk klar over hvor viktig det er å gi.

– Hva gjør man hvis man vil bli fast giver?

Da kan man gå inn på ul.no. Der man streamer møtene kan man trykke på knappen GI (eller GIVE på engelsk), hvor man kommer rett inn på siden hvor man fyller ut beløp og informasjon. Ellers kan du trykke HER. Det går også an å opprette avtalen med VIPPS.

Simon forteller at Siembra er et arbeid han har tro på og tillit til. Han avslutter også med å si at vi som tror at Jesus er det viktigste i livet, også kan vise det økonomisk ved å gi penger til misjon.

Årets oppgaver for Siembra-teamet

Simon har også med seg Daniel Jacobsen som er med i årets litt annerledes Siembra-team. Jeg spør han om hva de skal gjøre for å samle givere i år.

– Vi har planer om å reise rundt på UL-camper i Rogaland og rekruttere givere. Vi har også noen andre i teamet rundt om i landet som skal delta på camps der. I tillegg skal vi på Frontline senere i høst.

Ønsker du å bli fast giver? 
STØTT SIEMBRA HER.

Håkon Rydland

Siembra

Siembra er NLM og NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom.

Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon.