Gi det videre

Gi det videre

Noen har fortalt det til deg og noen har fortalt det til meg. Hvem skal du fortelle det til?

Andakt

Marianne Thormodsæter er 23 år og kommer fra Kvinnherad. Hun studerer teologi på Fjellhaug internasjonale Høgskole, og er salgs- og markedsansvarlig i magasinetFast Grunn.

For en stund siden var jeg i Mongolia. Jeg var så heldig at jeg skulle få se det arbeidet som Norsk Luthersk Misjonssamband har der.

Første søndag fikk  vi være med i menigheten, en luthersk kirke som er et resultat av at NLM har hatt misjonærer der.

Kristi kjærlighet tvinger oss. Jesus døde for alle

Ofte har jeg  ikke lyst til å fortelle noen om Jesus. Det passer meg ganske fint å bare ha han for meg selv og snakke om han med de som allerede kjenner han. For det er jo mye lettere å snakke med noen om en felles venn, enn å skulle fortelle noen om en person som betyr mye for deg, men som vedkommende ikke kjenner. Det er en mulighet for at samtalen ikke blir så bra. Likevel skal vi få stole på at Gud er med oss og at Den Hellige Ånd jobber i oss når vi forteller andre om Jesus.

2 Kor 5,14-15: «For Kristi kjærlighet tvinger oss. Vi vet at én er død for alle, derfor er de alle døde. Og han døde for alle, for at de som lever, ikke lenger skal leve for seg selv, men for ham som døde og sto opp for dem.»

Kristi kjærlighet tvinger oss. Jesus døde for alle. Ikke bare for meg og deg. Vi skal leve for Kristus og vi skal fortelle andre om han.

Hvem skal du fortelle det til? Gi det videre!

Misjonærene som reiste  til Mongolia var villige. De ønsket å fortelle andre om Jesus og et resultat av det var at de fikk en felles venn: Jesus! Vi skal få lov til å gå frimodig frem med Jesus på laget og fortelle andre om ham. For det er det som må være målet for det korte livet vi har her på jorda. – Få med flere. Gi det videre. Fortelle andre om det største som noen gang har skjedd. En frelser som døde for oss alle. – Også de vi ikke alltid har lyst å fortelle det til.

Noen har fortalt det til deg og noen har fortalt det til meg. Hvem skal du fortelle det til? Gi det videre!