Gutt vs Jente

Gutt vs Jente

Hva er forskjellen på gutter og jenter?

Den største forskjellen mellom gutter og jenter. Sånn mellom oss sagt…:

Gutter tar ikke hint

Du har tenkt på det, har du ikke? Den evigvarende gåten: Hva får guttene til å oppføre seg som de gjør, og så lite som vi jenter ønsker de skal oppføre seg? Jeg vet svaret. Gutter innehar ikke evnen til å ta et hint. Ta denne meget virkelighetsnære situasjonen her:

Du blir invitert på kino.

Han: ”Du kan velge film!” (Dette sier han ikke fordi han mener det!)

Du: ”Nei da, du kan velge film…” (Dette sier du litt nølende – kun for at han skal insistere på at du skal velge film.)

Han: ”Ok. Da blir det Monsterkillers and blood.”

Ka-bang. Billettkjøpet er et faktum, og hensyn til deg? Nei, det har han ikke tatt!

eg kan godt gjenta det: Gutter tar ikke hint. Det er to alternativer på hvorfor slikt skjer. Det første er at gutter rett og slett ikke har like godt utviklede sosiale antenner som oss jenter. Det andre alternativet er at han er så blendet av din skjønnhet at han ikke helt klarer å plukke opp signalene du sender. Sistnevnte er nok mest sannsynlig, og det kan vi vel tolerere og tilgi?
Gutteprat

Dagens oppdrag: Skriv noe om forskjellen på gutter og jenter.

Så her sitter jeg og lurer på hva jeg egentlig vet om jenter. Siden jeg har mor, kone og et lite fotballag med søstre burde jeg strengt tatt vært ekspert. Men når jeg tenker etter, så vet jeg svært lite om jenter.

Jeg kan bare identifisere noen få av de litt over 300 tingene en jente har på badet. Jeg aner ikke hvorfor jeg må pynte meg når ingen skal begraves eller gifte seg. Jeg synes alle babyer ser helt like ute, og for å være ærlig er de ikke så veldig fine i begynnelsen. Jeg ville aldri kalle et måltid uten drept dyr for middag, salat er i beste fall tilbehør.

Jeg kan ikke se noen grunn til å ta med en kamerat for å gå på do.
Jenter kan ligne litt på oppgavene bakerst i matteboka. Kun de ivrigste blant oss kommer så langt at vi får begynt å sette oss inn i problemstillingene. Jenter er rett og slett utenfor pensum. De er som komplisert matematikk, du kan studere oppgaven en evighet uten engang vite hva problemet er. Det eneste som er sikkert er at noe er galt og at vi gutter burde forstått hva det var.

Trøsten for være at det er akkurat slik jentene vil ha oss. Vår uvitenhet gir jentene en følelse av overlegenhet, og den følelsen unner vi dem.

Sex og sånn

Sex og sånn er spalten hvor vi tar opp spørsmål rundt for eksempel seksualitet, forelskelse og forhold, på et bibelsk grunnlag