Tanzania

Tanzania

Elevene skal bli utrustet til å fortelle evangeliet videre.

40 millioner innbyggere og har både Kilimanjaro og Victoriasjøen (Afrikas største innsjø)./p>

Det er lov å følge litt med

Evangelisering, bibelskole, litteratur og bistand er stikkord når det gjelder misjonærenes arbeid i Tanzania. Her er litt om noen av prosjektene misjonærene er med på. Ofte kan det arbeidet som drives så langt unna virke fjernt for oss som bor i Norge. Det trenger det ikke være. Det er lov å følge litt med på hva kollekten vår går til, og ikke minst, være med å be.
En del av NLMs arbeid i Tanzania er et litteratursenter, Scripture Mission, i Arusha. Der selges det kristne bøker i tillegg til at de også produserer en litteratur. I fjor hadde skrev iTro omBokhandleren i Arusha.
Kiabikari bibelskole ligger i et område som kalles Mara. Poenget med bibelskolen er at elevene skal bli utrustet til å fortelle evangeliet videre.Herkan du lese om ei som er elev ved skolen.
En annen bibelskole med tilnyknytning til NLM er Waama. NLM har startet den, og i dag er drives den av nasjonale. For ca en måned siden ble rektoren ved bibelskolen, Zakaria, alvorlig skadet i en bilulykke. Han er på sykehuset, og trenger fortsatt forbønn. Du kan lese mer om situasjonen påarushanytt.blogspot.com.
Bønneemner:
– Kiabakari bibelskole
– Waama bibelskole
– Zakaria
– Litteratursenteret i Arusha
– Knut Reier og Inger Line Indrebø i Arusha
– Marit og Leif Thingbø blant Datogafolket
Misjonærblogger:
arushanytt.blogspot.com
familienmalmin.blogspot.com
ugali.org
Du kan lese enda mer om Tanzania på NLM sine sider omØst-Afrika.

Foto: Knut Reier Indrebø

Misjon er spalten hvor du kan lese om misjonsprosjekter, misjonærer og misjonsland som har tilknytning tilNorsk Luthersk Misjonssamband.

Månedens misjonsland i juni er Tanzania.