Laura Story – God With Us

Laura Story – God With Us

Laura Story har kommet med et julealbum med en god blanding av gamle klassikere og nye låter til høytiden.

Hørt

iTro gir deg tips til nye juleplater som du kan kose deg med i desember.

Laura Story har i anledning høytiden gitt ut det koselige julealbumet God with us. Albumet er preget av de gode gamle klassikerne som ”Silent Night” og ”Angels We Have Heard On High” blandet med nyskrevne sanger perfekt for høytiden.

Tittelen God with us, forteller om fokuset for plata. Tekstene til Story konfronterer noe av det stereotypiske ved jul, og minner oss om hvem jula virkelig handler om, nemlig Jesus. Ikke alle sangene er utpreget ”julete”, men hun fanger likevel julens sannheter i tekstene. Kanskje et deilig pust for de som er lei de typiske julesangene… Sangene og tekstene er autentiske og stemmen bærer med seg hjertets ønsker for julen og Jesus i våre liv.

Story bringer ikke de store overraskelsene på plata stemmemessig, men drar plata likevel godt i land akkompagnert med både stororkester og lovsangskor. Hun har også invitert med de kjente lovsangsartistene Brandon Heath og Steven Curtis Chapman på henholdsvis ”Behold the Lamb of God” og ”O Come All Ye Faithful”. Flere av sangene gir en den gode følelsen av å høre sangene i kirken på julaften og gir dette albumet det lille ekstra! I sangen ”O Come, O Come, Emmanuel” får en både sterk vokal fra Story, koret i bakgrunnen og solid julestemning – kanskje platas høydepunkt.

 

Og hvis du nå sitter å tenker: «Har jeg ikke hørt noe av ho der Laura Story før?» Jo, da kan det være sangen «Blessings» du tenker på.

Hørt

iTro gir deg tips til nye juleplater som du kan kose deg med i desember.