Hvordan lage syden hjemme

Hvordan lage syden hjemme

Er det dårlig vær der du bor i sommer? Fortvil ikke, iTro gir deg tipsene slik at du kan lage sydenstemning inne!

Tips og Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Denne saken ble først publisert i januar 2018.

Det er sommer. Koronapandemien gjør den derimot annerledes. Til nå har det vært flere varme dager, men også noen ganske kalde og kjipe. Du lengter kanskje til syden, sol og varme. Fortvil ikke, iTro gir deg tipsene slik at du kan lage sydenstemning hjemme! Inviter venner på sommerfest.

1) Bestem en «location»

Velg rommet eller stedet du vil gjøre om til «syden.» Du kan velge et midlertidig sted eller kanskje bruke storesøster (som har flyttet ut) sitt rom til en mer permanent løsning.

2) Få på lyden av sommer

Beachparty eller frisk bris. Lyden av sommer må være på i bakgrunnen. Dette bør være noe av det første du fikser, så får du bakgrunnsmusikk til resten av forberedelsene.

3) Skru opp temperaturen

Ingen sommer og syden uten varme. Skru opp alle varmeovner på fullt. Peis fungerer godt dersom temperaturen virkelig er lav der du bor.

4) La det bli lys!

Det holder ikke med varme, du trenger sol også. Slipp inn alt lys fra utsiden, og er det en grå dag kan du hente alle lampene som er flyttbare og la det bli lyst!

5) Props

Finn frem solstolene, shades og badedyr. Jo flere, jo bedre.

6) Lag forfriskninger

Sommeren er tiden for fersk og spennende frukt og friske smaker. Det er masse deilig mat i butikken, og det går nesten like fint å grille i regn, man må bare spise et annet sted.

Ta på deg bikinien eller badeshortsen og sett deg ned og nyt.

Der har du det, syden inne og hjemme! Fordelene er mange, du blir ikke solbrent og du slipper sand i alle rare kroker.

Problemer som kan oppstå:

1) For varmt

Blir du varm er det ikke så lett å bade. Du kan selvfølgelig dra til nærmeste strand, men også fylle badekaret med iskaldt vann. Da er det viktig at temperaturen er høy på badet også selvfølgelig.

2) Andre i huset

De du bor med er kanskje ikke like gira på å svette som deg, og det kan bli en rot til konflikt. Strømregninga kan jo også bli relativt høy, spesielt om du opprettholder et «sydenrom» hele året.

Det er digg med sommer, og selv om den ble litt annerledes i år blir det nok noen badedager i Norge også i år. Så ta livet med ro, og ta de litt kjipere dagene som de kommer. Det finnes mange inne-aktiviteter, kanskje du startet med noe nytt under lockdown som du kan videreutvikle?

Tips og Triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Denne saken ble først publisert i januar 2018.