Impuls-deltakere laget støttegruppe for å få med «Redningsmann»

Impuls-deltakere laget støttegruppe for å få med «Redningsmann»

- Vi ønsker å forsyne Norge med god, norsk lovsang i en språkdrakt norsk ungdom kan oppleve som sin egen, sier Thomas Wilhelmsen

Hørt

Impuls – Se ham

April 2017, Impulsbevegelsen

Det siste året har «Fryktløs» blitt en slager hos mange. Her følger Impuls opp med en splitter ny EP med denne og 5 helt nye låter.

Forsyne Norge med lovsang

iTro har snakket med innholdsansvarlig for EP´en; Thomas Wilhelmsen. Hans ambisjon for Impuls-musikken er klar.

– Vi ønsker å forsyne Norge med god, norsk lovsang i en språkdrakt norsk ungdom kan oppleve som sin egen.

«Redningsmann» og «Verdig «er to låter som allerede er blitt storfavoritter blant venner og kjente, og det med god grunn.  En funfact fra Wilhelmsen er at sangen «Redningsmann» opprinnelig ikke var tenkt med på albumet.

– Da folk hørte den på Impuls tok det av. Deltakerne laget en støttegruppe for å få den med, og det utsatte utgivelsen i 2 mnd slik at de kunne få den med, forteller Thomas.

Saken fortsetter under videoen. 

 

Med sangene «Ingen er lik» og «Vi tror» kan vi få lovsynge Guds sanne vesen og bekjenne vår tro på ham.  Tekstene oppleves relevante, lettgripelige og gode. De er kanskje ikke dyptpløyende, men holder seg til det sentrale i troen vår og tilbedelsen av Jesus.

Saken fortsetter under musikkvideoen. 

Generasjonsskifte

Elise Kulleseid har vært lovsangsutvikler og har fått bidra til et generasjonsskifte i Impuls-musikken. Her får vi høre en ny og yngre gjeng bære og prege lovsangen, samtidig som de har fått støtte, og står trygt på sine forgjengeres skuldre.

EP´en «Se Ham» er Jesusfylt, fengende og relevant for oss i dag.

Det er ikke utenkelig at dette er sanger vi vil synge de neste årene.

Eivind Horne /Sven Eggebø

Hørt

Impuls – Se ham

April 2017, Impulsbevegelsen