Sommertipsene som ikke koster skjorta

Sommertipsene som ikke koster skjorta

Du trenger ikke være millionær for å ha en kjekk sommerferie!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Sommeren er her for fullt, og for mange betyr det også at sommerferien enten nærmer seg eller allerede har begynt.

Sommerferien er for mange et av årets høydepunkt, mens det for andre oppleves ensomt og kan være noe man gruer seg til.

Her kommer noen tips til hva du kan gjøre i sommer, som heller ikke koster de store summene og som kanskje kan gjøre ferien litt ekstra kjekk!

1. Piknik

Invitér med deg noen venner eller familie på en piknik! Finn en park eller bruk hagen til å rigge i stand piknikteppe (stort sengeteppe funker konge) og noe kald, deilig drikke pluss kanskje noe frukt? Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

2. Filmkveld

Jeg tviler iallfall på at det er sol og 25 grader ute hele ferien. Sjekk værmeldingen og rigg til en skikkelig filmkveld på en grå dag! Enten alene eller invitér med noen! Kanskje skal du poppe litt popcorn og fikse noe deilig drikke! Kanskje kakao?

3. Overnatting ute

Sjekk værmeldingen og reis på en overnattingstur ute i skaperverket. Hengekøye, telt eller under åpen himmel! Husk at det kan bli litt kaldt på sene sommerkvelder, så ta med litt ekstra klær til natten!

4. Beachday

Det er lite som slår en skikkelig stranddag når sola skinner og temperaturen er god. HUSK! Å smøre deg godt med solkrem flere ganger. Jeg vet det er klissete og ekkelt, men det er kjedeligere å bli skikkelig solbrent. Ta med noe deilig drikke og kanskje smoothie? Ta deg et bad – kanskje skal du bli mester i stuping?

5. Garden games

Noen gode gamle garden games med en god vennegjeng slår aldri feil. Finn fram kubb, krokket og boccia og lag konkurranser med de du spiller med!

6. Tursesong

Smør deg med solkrem, finn fram noen gode sko og gå deg en tur! Aller helst i skogen, på fjellet eller svaberget. Husk å smøre deg med solkrem og plukk med deg noen fine blomster du kan pynte med hjemme! Og en utfordring: klarer du å legge igjen øreproppene og headsettet hjemme?

7. MasterChef

Finn deg noe mat du har lyst til å lage, og eksperimenter på kjøkkenet. Det er sjeldent mamma, pappa eller de du bor med sier «nei takk» til noe deilig mat! Kanskje skal du lage tre-retters? Eller en skikkelig digg sommerdessert?

Vi i iTro ønsker deg en deilig sommer, og håper du får mange fine minner å se tilbake på. Del gjerne sommerminnene deres med oss ved å tagge oss på Instagram!

Canva

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.