Tips til årets julegaver, og nei, det trenger ikke bli så dyrt!

Tips til årets julegaver, og nei, det trenger ikke bli så dyrt!

Her kommer noen tips til hva du kanskje skal legge under juletreet i år!

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Advent er i gang og julaften nærmer seg med stormskritt. Dagen hvor pakkene legges under treet med et håp om at årets julegaveønske har blitt oppfylt.

Vi leser det overalt. Priser øker, renter øker, mennesker blir fattige og flere gruer seg til julen, fordi man er usikre på om økonomien kommer til å strekke til.

Men midt i disse usikre tidene er det så fint at det også finnes skikkelig bra julegaver som ikke trenger å koste masse penger. Her kommer noen tips til hva du kanskje skal legge under juletreet i år!

Gi en dag

Det hørtes kanskje litt rart ut, men sett av en hel dag en eller annen gang i løpet av det neste året dedikert til den du gir gaven til. Du planlegger hele dagen med opplegg og det eneste mottakeren av gaven får vite, er dato og tid – resten kommer!

Det å få muligheten til å sette av og tilbringe tid med noen du er glad i er så utrolig viktig, og spesielt midt oppe i alt som skjer med hverdag, skole, jobb, fritidsaktiviteter.

Bli venn med Finn

Vet ikke hvor godt du er kjent med finn.no, men det er en genial plattform for å kjøpe skikkelige julegaver til en billig penge. Ofte ønsker folk seg konkrete ting, men hvor ofte står det som et krav at tingen må være helt ny? Jeg har iallefall svært sjeldent sett det. En brukt julegave er bra for miljøet, lommeboka og mottakeren kan få noe han/hun faktisk har ønsket seg.

Magi med garnrester

Let i skuffer og skap etter mamma sitt restegarn og strikk et pannebånd, skjerf, lue eller noe liknende som du kan gi i gave!

Gavekort på sosial kveld

En av mine favoritting er en god sosial kveld med én eller flere venner hvor vi disker opp med deilig snacks og kanskje en god film. Gi et gavekort på en slik kveld hvor du inviterer hjem til en sosial kveld.

Gave-ring

Det er ikke uvanlig at man plutselig har litt mange venner eller søsken man føler man burde gi julegave til, da kan en gavering være en god idé. Avtal med alle slik at alle få én i gruppa vedkommende skal kjøpe gave til, slik får alle én gave hver og alle får gitt en gave. Da går det kanskje også an å legge litt mer penger/tid i den ene gaven du skal fikse.

Diktsamling

Lag en diktsamling/diktbok du kan gi. Det kan både by på en god latter, gode refleksjoner og det varer.

Fotoalbum

Hva er vel bedre enn å forevige gode minner og mennesker i et fotoalbum? Finn fram de beste historiene og bildene og lag et fotoalbum.

Masse lykke til med julegaveforberedelsene!
Canva

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.