Ut i verden

Ut i verden

I fjor høst begynte vi å drømme om et reiseår skoleåret 14/15. I samarbeid med NLM ung fant vi ut at Indonesia var det mest aktuelle landet.

Misjon

Misjonsbefalingen iMatt 28,16–20 er utgangspunktet for de fire ulike retningene NLM ung jobber i.«Ut i verden» er én av dem.

Les også:  Ut i Norge

Vi er fire jenter på 19 og 20 år som ble kjent gjennom å gå på Fjellhaug Bibelskole sammen.

I fjor høst begynte vi å drømme om et reiseår skoleåret 14/15, hvor vi også kunne bidra med noe meningsfylt. Vi hadde hørt rykter om at NLM ung ønsket å fokusere mer på team i innland og utland.

Før vi visste ordet av det var planleggingen godt i gang

Derfor bestemte vi  oss for å undersøke mulighetene for å bli utsendt som volontører for NLM. Før vi visste ordet av det var planleggingen godt i gang.

Vi møtte stor entusiasme hos NLM ung, som ønsket å støtte oss med planene våre. I samarbeid med dem fant vi ut at Indonesia var det mest aktuelle landet.

Vi ser fram til alt som ligger foran oss, og håper dette kan være til inspirasjon for folk med lignende ønsker

Nå var vi  kommet ett skritt nærmere en realisering av det som begynte med et ønske om å bidra til misjon, og ta del i det arbeidet NLM driver i utlandet. Tenk å få kombinere dette med å reise og bli kjent med nye kulturer!

Det var utrolig oppløftende for oss å møte så stort engasjement i møte med NLM ung. Vi ble virkelig tatt på alvor. Dette har ført til at planleggingen har gått fort, og vi føler oss trygge som har deres støtte i ryggen. Vi ser fram til alt som ligger foran oss, og håper dette kan være til inspirasjon for folk med lignende ønsker.

«NLM ung vil være med på det verdensomspennende misjonsoppdraget og oppfostre en ny generasjon som vil ta ansvar for å bringe evangeliet til nye folkeslag og gjennom vårt arbeid skape gjensidige relasjoner med ungdom i andre kulturer.» (NLM ungs strategi)

Brian Taksdal