Jeg har aldri angret

Jeg har aldri angret

Dette fikk jeg oppleve da jeg tok imot Jesus for 4 år siden

Serie:

I dag er det Henriette Serene Spurkeland (20) som deler tanker om sitt favorittvers med oss i serien #detverset.

Ett av mine  favoritt bibelvers finner vi i 1. Joh.3.10:

«I dette er kjærligheten, ikke at vi har elsket Gud, men at Han har elsket oss og sendt sin Sønn til soning for våre synder»

Verset kan fortelle  oss om hvor uendelig stor og fantastisk Gud er og at det er kun han som skal ha vår ære. Det har aldri vert opp til menneske, eller vi som skal ha fortjeneste for den frelsesplanen som Gud satt i gang. Ene og alene er det han som skal ha vår pris og ære. Vi gikk vekk fra Gud, men det satt ingen stopper for Han.

God vil garantert dekke det rommet i deg som lengter etter fred

Tenk hvor stor  kjærlighet han har når han ofrer sin egen Sønn for noen som ikke elsket Han tilbake! Gud er kjærlighet og det er KUN i Han at vi kan leve livene våre uten angst, føle oss skamfulle, eller lengtende etter noe som kan dekke behovene våre. Gud vil garantert dekke det rommet i deg som søker etter fred. Han vil gi deg sin kjærlighet til det maksimale.

Når dette får prege tankene, livet og sinnet ditt, vil du oppleve at du blir ny

Alt dette har  jeg fått erfare etter at jeg tok i mot Jesus for 4 år siden. Det handlet aldri om meg og det rommet jeg trengte å fylle. Det handlet om Gud som grep inn i mitt liv, fordi Han elsker meg. Det er dette som er kjærlighet. Når dette får prege tankene, livet og sinnet ditt vil du oppleve at du blir ny.

Jeg angrer aldri  på at jeg lot Gud slippe inn, og anbefaler deg å ta i mot Guds herlige kjærlighet i dag.

Han elsker deg!

The Quilted Turtle on flickr