Med hendene fulle av blomster

Med hendene fulle av blomster

Jeg ser for meg at kvinnen som står med hendene fulle av blomster til Jesus er kjempeglad, og det synes over hele ansiktet hennes.

Min påskesang

I denne serien forteller forskjellige folk om sin favorittpåskesang.

Hjemme hos oss så blir det aldri påske før mamma eller pappa setter på de gode gamle påske-CDene som vi har hatt så lenge jeg kan huske.

Av alle sangene som spilles, så har jeg alltid likt «Dine hender er fulle av blomster».

https://www.youtube.com/watch?v=XCqOOYpPnEI

Her synger Trygve Skaug «Dine hender er fulle av blomster». Du kan også se den fremført av Ung kirkesang fra NRKs «Salmeboka minutt for minutt«.

Gleden i ansiktet

Jeg har skapt meg et bilde av ei kvinne som står ved graven med blomster som vokser rundt henne, blå himmel og soloppgang. Denne kvinnen er kjempeglad og det synes over hele ansiktet hennes.

Man kan se at hun har opplevd noe flott. Det er denne gleden i ansiktet hennes som jeg liker ved sangen. For det at Jesus sto opp fra graven og vant over døden er virkelig noe å glede seg over.

Jeg synes også det er så fint at denne gleden er så synlig slik at andre kan se det. Personen som spør i sangen, merker at det er noe ved henne som viser at hun har opplevd noe.

Se Jesus og tjene ham

Som kristen så håper jeg at også jeg kan vise en slik glede og være et vitne for Jesus, gjennom måten jeg lever og oppfører meg på. Som kristne har vi Jesus som kan «gi livet mening og lys hver dag», og da har vi masse å glede oss over.

I siste verset sies det: «Våre øyne er til for å se deg, hendene er til for å tjene deg.»

Jeg vil se Jesus og håper at jeg kan vise andre at Jesus går sammen med meg og har stått opp fra døden. Jeg vil vise han og tjene han med mitt liv slik som kvinnen i sangen.

flickr.com

Min påskesang

I denne serien forteller forskjellige folk om sin favorittpåskesang.