Ny podkastepisode er ute. «Tid» er tema og vi har fått nytt navn.

Ny podkastepisode er ute. "Tid" er tema og vi har fått nytt navn.

Bård og Sigbjørn har invitert til studio for å snakke om hvem og hva vi bruker tiden vår på. Også spiser de kjeks og synger - samtidig.

iTro-podden

iTro-podden kommer ut ca hver tredje uke, og tar opp aktuelle tema for deg som leser iTro. Har du ønsker om tema vi bør ta opp? Send mail til itro@nlm.no

Gutta har besøk av Leif og John Magnus fra organisasjonen Young Life, som bruker masse tid på å bygge relasjoner og henge med tenåringer.

Få med seg alt som skjer?

Gutta deler erfaringer om hva det er som tar mest plass i kalenderen, og tipser om hva som burde stå høyest på listen.
I tillegg snakker de om hva som kan kalles fornuftig bruk av tid? Og kan vi kan si noe om troen vår i det vi bruker tiden vår på?

Det er også duket for sangkonkurranse, i kjent Young Life-stil. Lurer du på hva det er, og om John Magnus og Leif bare blir venner med tenåringene for at de skal bli kristne?

Lytt til episoden, og finn det ut.

LES OGSÅ: 3 tips for å unngå kalenderspagaten.

«Barnet er døpt»

En ekstra stor nyhet i denne episoden er at podkasten endelig har fått sitt eget navn. Det betyr også at den finnes på en splitter ny podkast-kanal, og forlater kanalen «iTro» som vi har fått låne frem til nå. Den gamle døpes nå om til «iTros talearkiv» og vil fortsette som før å publisere taler fra UL o.l.

Vår podkast heter nå «iTro-Podden».

Du må altså abonnere på vår nye kanal for å få de nye episodene, men bare trykk her -vipps så er du med igjen. Og frykt ikke; episode 1-3 ligger der allerede. God lytting:

Det begynner i vår egen relasjon til Jesus. Og det er nødt til å være der det kommer fra, det er i den kraften vi skal få gå. – Leif

iTro-podden

iTro-podden kommer ut ca hver tredje uke, og tar opp aktuelle tema for deg som leser iTro. Har du ønsker om tema vi bør ta opp? Send mail til itro@nlm.no