Hverdagseventyret på den andre siden av kloden

Hverdagseventyret på den andre siden av kloden

Et skråblikk på et nytt og annerledes liv.

Misjon

Misjonsbefalingen i Matt 28,16–20 er utgangspunktet for de fire ulike retningene NLM ung jobber i. «Ut i verden» er én av dem.

Les også: Drømmereisen, Ut i verden

Nå har vi vært i Medan i over en uke og hverdagen vår har begynt å forme seg. De første dagene har vært preget av mange nye inntrykk og det var mye vi skulle sette oss inn i. Selv om vi bare har vært her i ti dager har vi opplevd mye, og blitt kjent med mange nye mennesker.

Tiden strekker knapt til

Vi opplever at det kristne, internasjonale miljøet her i Medan har et utrolig godt samarbeid, og derfor har det også blitt naturlig for oss å engasjere oss utenfor NLM sitt arbeid. Hver dag møter vi mennesker som er takknemlige for at vi er her, og mange ønsker å opprette et samarbeid med oss mens vi er her. Vi har blant annet begynt i en nyoppstartet internasjonal kirke, hvor vi skal være med som søndagsskolelærere.

Der møter vi inspirerende mennesker fra mange ulike land som virkelig ønsker å tjene Gud her i Medan. Mange vil at vi skal bidra i deres arbeid, og vi innser at to måneder er kort tid.

Kvile og vedbæring

Foreløpig består dagene våre av språkskole, fotballtreninger, barnepass, utsendingssamlinger, transport, planleggingsmøter og innføring i kultur og indonesisk hverdag. Innimellom setter vi oss for å kvile og puste på ei stund, men det er svært sjeldent. For vi må jo vaske gulvet og bære ved også. Nei forresten, sistnevnte slipper vi.

Vi har også fått erfaring med indonesisk mat, både på restaurantbesøk og gjennom kokkelering her hjemme. Her finner man deilig, krydret mat, og hvis man leter ekstra godt finner man det herligste svinekjøttet på jord. En dag skulle vi prøve oss på kjøkkenet selv, og lagde wok med indonesiske krydder. Det ble altfor sterkt, men vi spiste opp til tross for at snørr og tårer rant.

Be for Kari, Ingvild Amalie, Elisebet og Anna Kristin

Vi ser fram til at hverdagsrutinene faller på plass, og vi gleder oss veldig til forsettelsen av dette eventyret. Dersom dere vil være med å be for oss, setter vi veldig stor pris på det. Be om at vi skal ha framgang i språklæringen, at vi skal skape gode relasjoner til folk her nede og at Gud skal fortsette å lede tjenesten vår i Indonesia.

Vennlig hilsen indo-jentene

P.S. Følg oss gjerne på  bloggen vår og på instagram – @indo_life.

 

Elisebet Aarseth/Privat

Misjon

Misjonsbefalingen i Matt 28,16–20 er utgangspunktet for de fire ulike retningene NLM ung jobber i. «Ut i verden» er én av dem.

Les også: Drømmereisen, Ut i verden