iTros utradisjonelle julegavetips

iTros utradisjonelle julegavetips

Har du vanskeligheter med å komme på gode gaveidéer? Fortvil ikke! iTro har allerede gjort jobben for deg.

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Med juletida kommer julestria, og for mange kan det å skaffe gaver til venner og familie kun bli slitsomt. Her kommer derfor noen tips fra oss i iTro til presanger, både sikre valg og mer utradisjonelle alternativ.

1. Nye sokker

Sokker er en forbruksvare. Det er lett å føle seg emosjonelt knyttet til et godt sokkepar, men det beste kan være å få tak i noen nye.

Derfor er iTro-sokkene en perfekt julegave å gi til en kompis. De er ikke bare helt vanlige sokker, men ved å gå med dem, går man rett og slett i tro. Ordspill tilsiktet.

Sokkene kan kjøpes i iTros nettbutikk.

2. Lage egen kunst

Man får ikke mer moro enn den man lager selv, eller som en god venn har laget for deg.

Om du skaffer deg et lerret, litt maling og en god porsjon kreativitet, kan du selv lage en gave dere begge sent vil glemme. Prøv å finne din egen stil og med et oppbyggelig budskap.

Ta gjerne inspirasjon fra andre, for eksempel mitt maleri som skildrer den indre kampen inni Ine Marie Eriksen Søreide, tidligere utenriksminister, da hun ga nøkkelen til departementet videre til sin etterfølger, Anniken Huitfeldt. Antakeligvis vil det lønne seg å ta inspirasjon fra noen helt andre enn meg.

3. Håndlagde greier

Ingenting er mer rørende

Det som ikke kan fikses med garn, kan ikke fikses. Med et nøste og to hender kan du lage nesten hva som helst. Du kan strikke, hekle, sy, eller min personlige favoritt: fingerhekle.

Ingenting er mer rørende å åpne opp på julaften enn et fingerheklet vidunder av en gave.

4. Skriv en sang

Gå sammen med en venn eller et søsken, finn et piano eller en gitar og skriv en låt til en dere er glad i.

Om du ikke er av den musikalske typen, kan du ta melodien fra en låt du liker, og bytte om på teksten. Her er det rom for nærhet, kjærlighet, ærlighet og halvdårlige rim. Husk å lage en fengende, allsangvennlig tekstlinje.

5. Blåtur

Inviter med deg noen på tur, uten at de vet hvor dere skal på forhånd. Det kan være en samholdsskapende og minnerik reise.

Om vennen din ikke er typen som liker spontane ting, så må du kanskje si hvor dere skal på forhånd, men bare kalle det blåtur uansett, for da høres det fancy ut.

Om dere bor langs kysten, kan dere dra innover i landet. Om dere bor innenlands, kan dere bare dra enda lenger innover i landet.

6. Bibel

Kanskje har vennen din en bibel fra før av, eller kanskje ikke, men en bibel er uansett noe av det flotteste man kan gi til noen. Bibelens budskap om at den allmektige skaperen av universet ønsker fellesskap med oss, det er for godt til å holde det for oss selv. Det må vi gi videre.

7. Gavekort på klemmer

Er vennen din kjempeglad i klemmer, kan du gi han eller hun et vanlig gavekort, hvor de kan hente ut klemmene når det skulle ønske dem. Om de tvert imot synes det er mer enn nok klemmer å få allerede, kan du gi dem et omvendt gavekort. Da kan dem med rette få takke nei til klemmer du i tiden framover tilbyr. Det er jo forskjell på folk.

Nå håper vi at du har fått inspirasjon til gavehandelen, og at du kan vandre i de ferdiglagte gjerningene vi har lagt fram. Lykke til med julefeiringen!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.